Win kaarten voor Gare du Nord in Hedon

garedunordGare du Nord behoeft eigenlijk geen introductie meer. Het eerste nieuwe album in vier jaar tijd van Gare du Nord: Stronger! werd 1 oktober uitgebracht. Met een sprankelende nieuwe live band onder aanvoering van zangeres Dorona Alberti duikt Gare du Nord in het najaar de clubs in om het nieuwe album en de nieuwe single Gimme That Sexy Thing aan het publiek te presenteren. Met Stronger! is Gare du Nord helemaal de lounge voorbij; de nieuwe songs en de groovende, funky up tempo set bieden volop high energy.

Op 26 november staat Gare du Nord in Hedon in Zwolle en naast alle nieuwe songs komen ook de vele hits zoals Marvin & Miles, You’re My Medicine en Beautiful Day voorbij in een show van zo’n twee uur. Aansluitend aan de show is er voor het publiek de mogelijkheid om de band live te ontmoeten en een ter plekke gesigneerd exemplaar van de nieuwe cd of lp Stronger! te kopen.

Er zijn nog maar enkele kaarten te koop voor het optreden van Gare du Nord in Hedon, dus wil je er bij zijn koop je je kaarten hier. Maar je kan ook kaarten winnen bij ons! Wij hebben enkele kaarten om weg te geven en dat doen we graag. Mail je naam en woonplaats naar garedunord@jazzzine.nl en maak kans op kaarten voor jou en een vriend/vriendin! Succes!