Rotterdam Ska Jazz Foundation live in de Oefenbunker Landgraaf

RSJF-header

In het kader van Heerlen Jazzt staat op zaterdagavond 7 november een bijzonder dynamisch concert op de agenda van de Oefenbunker met de Rotterdam Ska-Jazz Foundation (RSJF). “Der Name ist Programm”, zeggen ze in Duitsland. Inderdaad, gewapend tot de tanden met drums, bas, gitaar, piano, orgels en een breed scala aan hoorns, de RSJF neemt de muziek van de jaren zestig als uitgangspunt. Maar pas op! Zoals gezegd de RSJF is in GEEN enkel perspectief een retro band. Ze beginnen waar anderen zijn gestopt met hun verfijnde mix van ska, jazz, rock-steady, reggae en soul van de afgelopen 13 jaar. De beste manier om deze gesmeerde off-beat locomotief te ervaren is live op het podium.

De Rocking ska-jazz van de RSJF is al op veel Nederlandse festivals te gast geweest waaronder Oerol, Metropolis en Noorderzon. Ze toerden van Rusland tot New York en van Denemarken tot Italië. Kortom, een band met veel live ervaring waar de vonken van af vliegen. De Oefenbunker is dan ook trots de RSJF in kader van Heerlen Jazzt de hebben kunnen boeken. Een unieke kans, mis het niet en dans je de benen onder het lijf uit.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *