Rotterdams finest in BIRD

BIRD

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer hét jazzgeluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen. In november presenteren ze daar de volgende muzikanten:

Do. 5 nov.: Day Fly
Day Fly bestaat uit de Nederlandse producer K The Fresh en de Engelse singer-songwriter Beau Nox. Afgelopen jaar verscheen hun debuut-ep en de frisse sound vol soul, hiphop en alternatieve pop die je daarop vindt, brengen ze zeker ook naar BIRD!

Do. 12 nov.: Southbound
Southbound, het geesteskindje van Roufaida Aboutaleb, ontstond in Kopenhagen, waar Roufaida een tijdje studeerde en muziek maakte met muzikanten uit heel Europa. In Southbound komt muziek in aanraking met beelden, woorden en beweging. De Scandinavische duisternis inspireerde tot een gloomy, melancholisch en soms oncomfortabel geluid, waarin elektronisch minimalisme en gitaarklanken samenkomen.

Do. 26 nov.: Caza/Dichter
Een dubbeloptreden deze keer! Caza is een echte entertainer die met enorme energie het publiek bespeelt. Door zijn kenmerkende sound en de invloeden vanuit de uk-bass is het haast onmogelijk om bij een optreden van Caza stil te blijven staan. Filosofie en poëtisch rijmen zijn de twee grote liefdes van Dichter. Niet gek dat je die twee ook terugvindt in zijn hiphop met diepgang.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *