Pand7090 tijdens de Dutch Design Week in Piet Hein Eek in Eindhoven

Tijdens de Dutch Design Week staat Pand7090 op het podium bij Piet Hein Eek in Eindhoven. Pand 7090 is ‘georganiseerd plezier’. Het is een muzikale poppenkast, waar het publiek zowel voor als achter de kast mag luisteren. De magie voor de kast en de openbaringen achter de kast vormen samen de ultieme pop-up locatie waar beleving in de aanbieding is.

De musici hebben een flinke staat van dienst. Zo dirigeerde violist Bas Wiegers het Nieuw Ensemble en het ASKO-Schönberg Ensemble, was Jacques Palinckx oprichter van het roemruchte ‘Palinckx’, componeert trombonist Koen Kaptijn ook en is pianiste Nora Mulder een groot voorvechtster van ‘de nieuwe muziek’.

Naast de musici waar Pand7090 uit bestaat werken mee: Eric de Clercq (video) en Hugo Herrera Tobón (design). En elke dag komen er gastmuzikanten op bezoek.

Foto (c) Polle Willemsen
Foto (c) Polle Willemsen