Lorrèn komt met debuutalbum

Foto (c) Laura Andalou
Foto (c) Laura Andalou
Op 23 oktober verschijnt het debuutalbum ‘Shades of Blue’ van de 23-jarige zangeres Lorrèn, een mix van soul, jazz en pop. Het voorproefje is je wellicht niet ontgaan: met haar eerste single ‘The Game Of Love’ werd Lorrèn afgelopen zomer uitgeroepen tot Radio 2 Talent. Deze single staat ook op het album. De nummers op ‘Shades of Blue’ zijn bijna allemaal door Lorrèn zelf geschreven, waarbij ze zich heeft laten inspireren door onder meer Amy Winehouse, Adele en Ella Fitzgerald. Op donderdag 5 november presenteert Lorrèn samen met haar band ‘Shades of Blue’ in de North Sea Jazz Club in Amsterdam.

LIVE:
01 november Hampshire Hotel, Delft
05 november North Sea Jazz Club, Amsterdam (CD-PRESENTATIE)
12 december Miles, Amersfoort