Van Binsbergen Playstation naar Wilhelmina

Foto (c) Stefe Jiroflee
Foto (c) Stefe Jiroflee

Op 29 september speel het Van Binsbergen Playstation in Wilhelmina in Eindhoven. Corrie van Binsbergen werd bekend met haar band Corrie en de Brokken en het kwartet VanBinsbergen met Anton Goudsmit met wie ze eind jaren ’90 speelde.

Met Van Binsbergen Playstation heeft de gitariste de draad van deze prettig-gestoorde instrumentale bandjes weer opgepakt. De tijd was er – na ruim 15 jaar voornamelijk literaire concerten, filmmuziek en megaprojecten – rijp voor! Van Binsbergen heeft met deze topmuzikanten een heerlijk energieke superband samengesteld, die zijn bestaansrecht op een eenmalig optreden tijdens het BrokkenBal maart 2014 direct bewees. Voorjaar 2015 gaat de band van start en dit najaar brengt Challenge hun eerste album uit.