New Cool Collective & Mark Reilly / Matt Bianco kondigen EP en tour aan

Op 6 november verschijnt de EP ‘The Things You Love’, een samenwerking tussen de Londense Mark Reilly / Matt Bianco en het Amsterdamse New Cool Collective. Eind november gaat de gelijknamige tour van start. De samenwerking tussen New Cool Collective en Mark Reilly, oprichter/zanger van Matt Bianco, komt tot stand na een aantal inspirerende ontmoetingen waaruit blijkt dat hun stijl en werkwijze een goede match zijn.
New Cool Collective & Mark Reilly
Tijdens de opnames in de Amsterdamse Electric Monkey Studio komt de mix van classic soul, jazz en pop samen. De EP bestaat uit vijf nummers, waaronder een remake van Matt Bianco’s hit: ‘Don’t Blame it on That Girl’ en de single ‘The Things You Love’, die op 25 oktober digitaal verschijnt. De EP is vanaf 6 november digitaal en op 10-inch vinyl verkrijgbaar.

Tour
Het collectief brengt het nieuwe materiaal ten gehore tijdens de ‘The Things You Love’ tour langs diverse clubs in Nederland. In het voorjaar van 2016 staan er diverse internationale podia op de agenda.

20 november: Atak, Enschede
18 december: LantarenVenster, Rotterdam
19 december: Paard van Troje, Den Haag
2 januari 2016: Paradiso, Amsterdam

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *