Win kaarten voor Myles Sanko in Paradiso

Myles Sanko heeft het allemaal: een vette soulstem, goede looks, catchy liedjes en een band met strakke blazers en ritmesectie. Zijn debuut ‘Forever Dreaming’ kwam vorig jaar september uit en werd met open armen ontvangen. Het album klinkt zo soulvol en groovy, dat het lijkt alsof het veertig jaar geleden opgenomen is. Sanko wordt geïnspireerd door Bill Withers, James Brown, Al Green en Otis Redding.

Met zijn single ‘Come On Home’, is hij veelvuldig ten gehore gebracht op de Radio. Een stop-to-finish werk van diepe groove en jazzy muzikale perfectie. Myles Sanko kan heerlijk uithalen en kiest afwisselend voor moddervette instrumentatie vol blazers, maar het grootste deel van de tijd kiest de Brit voor een meer ingetogen en meer ontspannen soulgeluid.

Myles Sanko gratis

Op 4 oktober staat Myles Sanko in Paradiso in Amsterdam. Er zijn nog een paar kaarten te koop, maar JazzZine mag enkele kaarten weggeven. We hebben twee acties om die kaarten weg te geven. Als je de Facebookpagina van JazzZine al hebt geliket, kan je dit bericht (link) delen om mee te doen. Als je JazzZine nog niet hebt geliket moet je die gewoon liken en meedoen, maar ook kan je een mailtje met je naam en adres sturen naar mylessanko@jazzzine.nl met als onderwerp: ‘Myles Sanko in Paradiso’. Op beide manieren meedoen is dubbel kans 😉