Delft volgende week in teken van Jazz

jazzfestivaldelftDe jazzkoorts slaat weer toe in Delft deze zomer. Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 augustus 2015 staan de Delftse straten, pleinen en cafés weer in het teken van de jazz. Een greep uit de namen: Benjamin Herman Trio ft. Daniël von Piekartz, The Cool Quest, Myles Sanko, Sarah Jane, Ronald Snijders Funkband, Teus Nobel en vele, vele, vele anderen.

In de afgelopen 30 jaar is Jazz Festival Delft uitgegroeid tot het professionele en innovatieve festival dat het nu is: een eerbetoon aan de voetsporen van de jazz, maar met beide benen in het heden en een blik naar de toekomst.

Er is ruimte voor alle uitersten in de traditionele jazz, eigentijdse jazz en aanverwante stijlen, culturen en kunst. Ook fusion, world, pop, soul, hiphop en dance krijgen een plek tijdens het op vier na grootste gratis toegankelijke jazzfestival in Nederland.