Pre-dinner jazz door Thaise band Jazziam in PopEi

JazziamZaterdag 1 augustus 2015 speelt de uit Bangkok afkomstige band Jazziam een pre-dinner jazzconcert in het PopEi-café. De band viert hun eerste volledige album tijdens hun Europese Tour dat in juli startte. Unieke kans om hen in Eindhoven te zien spelen! Entree: gratis, aanvang: 16.00 uur.

De Thaise band Jazziam werd opgericht door zanger en bandleider Athalie de Koning in 2012 uit een verlangen om authentieke muziek te maken. Jazziam speelt regelmatig op bruiloften, swing dansfeesten, formele diners, awards shows en andere speciale evenementen. De band is altijd op zoek naar bijzondere locaties om een swingend optreden te geven en PopEi is er daar één van!

In oktober 2014 speelde Jazziam een succesvolle 3-weken durende tour in Thailand in samenwerking met de Nederlandse brassband B2F en in december hadden ze een optreden op Nieuwjaarsdag in Krabi. Dit jaar brachten ze hun eerste volledige album met origineel materiaal uit. In juli startte hun Europese Tour en op 1 augustus presenteert Jazziam dit album live in PopEi.