Thom Hoorweg presenteert nieuwe single

De upcoming jonge zanger Thom Hoorweg presenteert deze week zijn nieuwe single ‘Pressure’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Two Faced’. Hoorweg, onlangs uitgeroepen tot radio 6 jazz/soul-talent, is bezig Nederland langzaam maar zeker te veroveren. Zo was hij onlangs de openingsact in het Vondelpark Openluchttheater en staat hij deze zomer op een aantal festivals, waaronder Solar. Nu verschijnt zijn tweede single ‘Pressure’ van het debuutalbum ‘Two Faced’.

Frank van der Steen & Starsquid, verantwoordelijk voor vele bekende clips zoals ook de laatste van Douwe Bob, produceerden een muziekvideo die de sfeer ademt van donkere melancholie en Hitchcock-supense uit de jaren 60. Thom introduceert zijn compagnon met wie hij de meeste nummers van zijn album heeft geschreven: word-wizard Turbo Tutone, beter bekend als frontman van de Nederhop formatie de Kernkoppen.