Marco Santos met gratis concert in Rotterdam

Marco Santos is muzikant (drummer en percussionist) en componist uit Portugal en heeft zich 7 jaar geleden gevestigd in Den Haag. Met zijn roots in de jazz, klassieke -, en wereldmuziek, presenteerde hij in oktober 2013 zijn debuut album “Ode Portrait”.
Marco Santos
Onze eigen Serge Julien schreef het al: “Met Laurens Hoppe op piano, Rui Silva op gitaar en Boris Oud op contrabas schildert Santos een kleurrijk portret van intense schoonheid dat bol staat van variatie en mystiek. Onverwachte passages komen vanuit het niets tevoorschijn in de door Santos gecomponeerde stukken, om vervolgens weer net zo makkelijk naar de basis terug te keren. Het getuigt van muzikaal en creatief vakmanschap dat in alle toonaarden te horen is. Zwakke momenten kent dit werk niet. Marco Santos neemt je mee op een aangrijpend en emotioneel avontuur dat van de eerste tot de laatste seconde boeit.” Dat kunnen we alleen maar beamen. Marco Santos en band staat op donderdag 25 juni om 17.00 uur te spelen op het Erasmus Paviljoen in Rotterdam. Daar laat de Portugese drummer/ percussionist Marco Santos zijn jazzy roots weerklinken over de campus. De toegang is gratis dus dat kan geen belemmering zijn!