Nieuwe clubtour voor Sabrina Starke

onbekendZeven jaar geleden verraste Sabrina Starke de muziekwereld met haar debuutalbum ‘Yellow Brick Road‘. Het album werd opgepikt door Blue Note/EMI en stond 52 weken onafgebroken in de albumlijst. Sabrina ontving een Edison POP voor Beste Nieuwkomer en de Edison Jazzism Publieksprijs. Het album werd succesvol opgevolgd met de albums ‘Bags & Suitcases‘ en ‘Outside The Box‘ en in 2013 verscheen ‘Lean on Me, the Songs of Bill Withers‘. Dit album werd bekroond met de Radio 6 Soul & Jazz Award voor Beste Album.

In september 2015 zal het nieuwe album ‘Sabrina Starke’ het daglicht zien. Een nieuwe fase in haar ‘soul search’ want het album is door Sabrina zélf geproduceerd in samenwerking met Salle de Jonge en wordt haar meest persoonlijke album tot nu toe. Eerlijk, zelfbewust en kritisch naar zichzelf en haar wereld. De eerste drie songs zijn onlangs in een EP uitgebracht. Eind september zal het volledige album ‘Sabrina Starke’ gaan verschijnen.

Vanaf oktober zal Sabrina Starke met haar band starten met de clubtour ‘THE DREAMERS tour’.

Clubtour Sabrina Starke – ‘THE DREAMERS Tour’ 2015

2-10 Rotterdam, LantarenVenster
9-10 Alkmaar, Victorie
17-10 Groningen, Simplon
24-10 Lelystad, Underground
19-11 Nijmegen, LUX Theater
27-11 Venlo, Grenswerk
12-12 Utrecht, TivoliVredenburg
18-12 Den Haag, Paard van Troje