Comeback na vier jaar voor Zuco 103

zuco 103
Zuco 103 is terug! Vier jaar lang speelden Lilian Vieira, Stefan Kruger en Stefan Schmid niet samen, maar dit én komend jaar staat voor de leden van Zuco 103 in het teken van hun comeback. Op 27 mei brengt het trio een Best Of album uit, dat zal worden gelanceerd tijdens een optreden in de Tolhuistuin in Amsterdam. Op deze nu al heuglijke avond zal de band alvast een aantal nieuwe tracks spelen van het later dit jaar te verschijnen nieuwe studioalbum.

Dit najaar zal de band hun nieuwe studioalbum uitbrengen. Voordat het zover is zal Zuco 103 deze zomer hun roemruchte live show vertolken op een klein aantal festivals, met als uitblinkers het Rotterdamse North Sea Jazz Festival en het Cruilla festival in Barcelona. Dit najaar zal Zuco 103 een select aantal poppodia aandoen, gevolgd door een uitgebreide clubtour in het voorjaar van 2016.