Jazztip: Senioren Big Band Rotterdam in Baroeg

Op zaterdag 16 mei 2015 doet Baroeg de deur open voor het ‘ontmoet elkaar in Baroeg’ initiatief. Deze middag is georganiseerd door het Spinozapark comité. Dit comité organiseert diverse activiteiten in de omliggende wijk Lombardijen. Deze middag is dus door en voor de buurtbewoners.

Senioren Big Band RotterdamTijdens deze middag is het jazz ensemble Senioren Big Band Rotterdam te zien. Deze band speelt muziek uit de jaren ’30, ’40 en ’50, de glansperiode van de big bands. Het Spinozapark comité zorgt voor gratis koffie en taart tijdens deze middag.

Baroeg is een poppodium in Rotterdam Zuid dat zich al decennia richt op harde en alternatieve bands, maar ook graag meewerkt aan buurtinitiatieven. Deze middag is gratis toegankelijk en vindt plaats van 13:30 tot 16:30. Kijk voor meer info op www.baroeg.nl.