Win kaarten voor Hans Dulfer ‘Route 75’ in De Melkweg

Op donderdag 28 mei geeft saxofonist, componist, schrijver/columnist en bandleider Hans Dulfer een groot feest in de Melkweg onder de titel ‘Route 75’.

20120804HansDulfer_Inside__001Hans heeft veel te vieren. Om te beginnen wordt hij die dag 75. Bovendien is hij al 60 jaar saxofonist en bandleider, al 50 jaar schrijver/columnist, 51 jaar getrouwd, is al tig jaar ‘vader van’ en heeft een recordaantal gouden en platina albums op zijn naam staan. Genoeg reden voor een feestje dus.

 

En dat zal het worden! Met optredens van dochter Candy (met voor de gelegenheid een speciale line-up!), DJ Joris Feijertag met David Dam, trombonist Joseph Bowie, trompettiste Saskia Laroo, The Jig, saxophonisten Wouter Kiers en Ruud de Vries, DJ’s Frankie D. & Mulat, en vele anderen.

En voor dat unieke feestje mag JazzZine kaarten weggeven!
Wil jij die kaarten winnen? Stuur dan uiterlijk op maandag 25 mei een email aan dulferroute75@jazzzine.nl met in het onderwerp ‘Ticketactie Hans Dulfer Route 75’, vermeldt daarin je naam en email adres en een reden waarom juist jij die kaarten zou moeten winnen.
De leukste inzendingen worden beloond met twee kaarten voor de party op 28 mei.