Concerten Ibrahim Maalouf verplaatst

Ibrahim MaaloufIbrahim Maalouf heeft zijn tourschema wegens persoonlijke omstandigheden wat moeten aanpassen. In plaats van november, komt de trompetist in oktober al naar Nederland. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Concertbezoekers die verhinderd zijn op de nieuwe datum, kunnen hun kaarten inleveren tot 1 juni.

Ibrahim Maalouf is componist en trompettist van klassieke muziek en jazz. Hij won een groot aantal internationale prijzen voor zowel jazz als voor klassiek trompet (inclusief de Maurice André City of Paris International Competition).

Ter ere van de Arabische diva Umm Kulthum, die veertig jaar geleden overleed, heeft Ibrahim Maalouf twee songs van haar gecovered; ‘Inta Omri (You Are My Life)’ en ‘Alf Leila wa Leila’ (One Thousand and One Nights) en geeft hij dit concert om haar buitengewone stem te eren.

11 Oktober / GRONINGEN De Oosterpoort
12 Oktober / AMSTERDAM Concertgebouw
13 Oktober / EINDHOVEN Muziekgebouw Frits

Foto (c) Arjan Aelmans