Jazztip: TAFKAMB Plays the music of Marius in De Observant

Marius Beets (TAFKAMB - Observant) (Large)Marius Beets speelt vanavond met de gloednieuwe formatie TAFKAMB in de Observant in Amersfoort. Het repertoire bevat eigen werk, geselecteerd uit zijn omvangrijke oeuvre. Groovy jazz/rock stukken, hard swingende medium tempo’s en gevoelige ballads worden ten gehore gebracht. Ook is Beets voor het eerst als solist op akoestische basgitaar te horen.

Na decennia lang diverse artiesten en musici begeleid te hebben op de contrabas vindt Marius Beets het tijd worden om zichzelf meer in de schijnwerpers te zetten. In de afgelopen 15 jaar deelde hij het podium met o.a. Johnny Griffin, James Moody, Rita Reys, Toots Thielemans en Trijntje Oosterhuis.

De formatie bestaat uit de volgende artiesten:
Marius Beets-contrabas, basgitaar
Simon Rigter-tenor saxofoon
Mystery Guest-piano
Martijn Vink(o.v.)-drums