Luna Mae presenteert EP in North Sea Jazz Club

Luna MaeOp 4 februari presenteert zangeres Luna Mae haar nieuwe EP in de North Sea Jazz Club in Amsterdam. Haar opvallende kapsel springt meteen in het oog en ook als artiest heeft de 23-jarige Luna Mae twee kanten. Zo schuwt ze een hoge noot niet tijdens een soulful up-tempo nummer. Maar kan ze ook de rust bewaren met een diepe, subtiele song.De zangeres timmert aan de weg. In 2013 trad ze op tijdens het North Sea Jazz Festival met de Amerikaanse saxofoniste Lakecia Benjamin. Ze zingt ook regelmatig in de koren van Waylon, Glennis Grace en andere artiesten. Maar nu staat Luna Mae zelf in de spotlights.Tijdens het maken van haar nieuwe EP wilde Luna Mae zich niet op een genre vastpinnen. Haar debuut Sky is dan ook een mix van soul, singer-songwriter, indie, country en r&b geworden. Haar inspiratie haalde ze uit de muziek van Erykah Badu, India Arie, Concha Buika en Aaliyah. Over de plaat zegt de zangeres: “Ik wil graag mooie muziek maken die rechtstreeks uit mijn hart komt. Daarmee hoop ik ook anderen te raken.” 24 februari speelt ze de EP voor het eerst live in de club.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *