Jazz Orchestra opent het nieuwe jaar in het Bimhuis met het Rode Kruis Maatjesproject

jazz
Het Jazz Orchestra begint het jaar met een bijzondere ontmoeting: op 10 januari speelt het orkest een speciaal jazz-concert voor de Rode Kruis Maatjes, met als gastsoliste zangeres Fay Claassen. Het concert is het resultaat van de veiling tijdens het Rode Kruis Benefiet ‘Van Amsterdam voor Amsterdam’ (oktober 2014). Daar werd een gratis concert van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw geveild, bestemd voor de maatjes van het Rode Kruis-project ‘Samen in Amsterdam’. Dat het mogelijk is dit concert gratis bij te wonen is te danken aan de hoogste bieder op dit veilingitem: de heer Van Zadelhoff. Hij bracht het bod uit omdat hij begaan is met alle Amsterdammers.
Het is ook de eerste keer dat het Jazz Orchestra weer in het Bimhuis te horen is. Er zijn nog plaatsen over die we voor deze speciale gelegenheid GRATIS beschikbaar stellen – met zeer veel dank aan de heer Van Zadelhoff!
Het Jazz Orchestra speelt met Fay Claassen op 10 januari a.s. van 14.00 tot 15.00 uur in het Bimhuis in Amsterdam.