Mo Jones Big Band zoekt fans voor debuut EP

” Mo’Jones Big Band – hoe een opening act zichzelf tot een headliner speelde naast Roy Hargrove & Jett Rebel. Chapeau!” Dat schreef Jazzzine over het optreden van de Mo’Jones BigBand op JazzOut Heerlen. Op zo’n recensie mag je als band toch trots zijn, vond de band en ze grepen het aan om dan toch maar eens te denken om een eerste heuse EP (zowel op CD als op vinyl) te gaan opnemen en uitbrengen! Het complete traject hieromtrent (van schrijven/arrangeren via repetities tot opnames, mastering en persing) is een kostbaar project met een dergelijke grote band. Om deze kosten te dekken hebben ze een kickstarterproject opgezet waarmee fans, sympathisanten, vrienden, familie e/o kennissen, de band hierin kan steunen.

Via de webshop op hun website kan je nu al een preorder plaatsen voor de lp e/o de vinyl. Eventueel in een van de extra voordelige combi-pakketten met de tickets voor hun ‘end-of-the-year-gig’ live@Ernesto’s. Steevast stijf uitverkocht (bij de 2013 editie waren er zelfs tientallen mensen buiten op de markt, die achter het (ticket)net hadden gevist).

Foto (c) Arjan Aelmans