Marcus Miller Tribute in BIRD

Foto (c) Armelle van Helden, archief Maxazine.nl
Foto (c) Armelle van Helden, archief Maxazine.nl

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere woensdag de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Op woensdag 10 december zis er in BIRD een Marcus Miller Tribute. Voor dit eerbetoon brengen verschillende muzikanten een speciale selectie van Marcus Millers tunes. Wees voorbereid op een groovy avond en vergeet dus niet je dansschoenen aan te trekken! Line-up: Flávio Silva (gitaar), Bill Scott Mookhoek (bas), Marius van den Brink (toetsen) en Niek de Bruijn (drums).

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *