Flávio Silva invites Yannick Hiwat in december bij BIRD in Rotterdam

Yannick HiwatEen jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere woensdag de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Op 3 december inviteert Flávio Silva Yannick Hiwat voor een mooie jazzsessie. Flávio Silva nodigt voor deze sessie één van de meest getalenteerde muzikanten uit de Nederlandse scene uit op het BIRD-podium: violist en componist Yannick Hiwat. Samen zullen ze een set verzorgen met zowel jazzclassics als originele composities. Line-up: Flávio Silva (gitaar), Yannick Hiwat (viool), Bill Scott Mookhoek (bas) en Jimmi Hueting (drums).