Michael Moore Septet naar Café Wilhelmina in Eindhoven

Michael Moore
Maandag 1 december 2014 staat het Michael Moore Septet in Café Wilhelmina in Eindhoven. 32 jaar geleden belandde Michael Moore vanuit Californië in Amsterdam. Sindsdien is hij een grote vaste waarde in hetNederlandse jazzlandschap. Zo speelt hij nog steeds in Misha Mengelberg’s Instant Composers Pool. Hij ontving in 1986 de Boy Edgarprijs. Behalve met zijn generatiegenoten werkt hij ook enorm graag samen met de jongere garde. Jorrit Westerhof en Giuseppe Doronzo maken deel uit van deze band die ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van Moore op tournee is.

Met:
Eric Boeren | trompet » Giuseppe Doronzo | bariton saxofoon » Jorrit Westerhof | gitaar » Michael Vatcher | slagwerk » Wolter Wierbos | trombone » Michael Moore | altsaxofoon, basklarinet » Arjen Gorter | bas