Bregje Sanne Lacourt, Bob This! en The Ob6sions vanavond gratis in People’s Place

Foto (c) Anna Lerheim Ask
Foto (c) Anna Lerheim Ask

Bregje Sanne Lacourt, Bob This! en The Ob6sions spelen woensdag 15 oktober 2014 bij Mijke & Co Live @People’s Place in Amsterdam, en er komt een grote internationale verrassings-act die ze nog niet bekend mogen maken! Iedere woensdag organiseren ze een gratis showcase met kwalitatieve live-muziek van (inter)nationale soul-, jazz-, r&b-, funk-, blues- en worldartiesten. Deze vindt dit keer plaats in de People’s Place bij het Leidseplein in Amsterdam en wordt live uitgezonden op Radio 6 Soul & Jazz. Presentatrice: Mijke van Wijk. Deuren open: 21.30 uur. Entree: gratis.

Bregje Sanne Lacourt
Melancholie, levensvreugde en zelfspot gaan hand in hand bij Bregje Sanne Lacourt. Tot in detail beschrijft de zangeres haar leven, zonder het allemaal té serieus te nemen. Muzikaal put Bregje uit een bron die je weinig ziet in Nederland: een mix van country, folk en blues.

Bob This!
Bob This! streeft naar het energieke jazzgeluid van de jaren 40 en 50.Met een passie voor hardbop speelt de jonge gasten van Bob This! eigen arrangementen van stukken uit de jaren 50 en 60 naar het voorbeeld van grote helden als Miles Davis, Hank Mobley, Freddie Hubbard, Herbie Hancock, John Coltrane en Dexter Gordon. Wie deze swingende muziek hoort zal moeilijk stil kunnen blijven zitten.

Verrassings-act
Ook komt er een grote internationale verrassings-act die we nog niet bekend mogen maken.

Huisband The Ob6sions
Wekelijks in het programma hoor je huisband The Ob6sions. De band, bestaande uit Victor de Boo – drums; Sven Schuster – bas; Jeroen van Helsdingen – keys; Efraim Trujillo – sax, speelt eigen stukken en jamt met de muzikanten in de liveshow.