Lady Sings the Blues vanavond in DJS

Vanavond, vrijdag 3 oktober, speelt in Jazzpodium DJS in Dordrecht Lady Sings the Blues, begeleid door de All Star Blues Band. Wat begon als een eenmalig optreden is uitgegroeid tot een unieke band. Het repertoire bestaat, naast bluestraditionals, uit soul- en rock ‘n rollnummers van grootheden als Janis Joplin, Sam & Dave en de Stones, maar ook van bijvoorbeeld Anouk.

slider-Lady-Sings-The-Blues

Na succesvolle gelegenheidsoptredens eerder dit jaar voor het goede doel (Goodwill Concerts) en op Big Rivers strijkt deze Dordtse gelegenheidsformatie nu neer in Jazzpodium DJS. De combinatie van het enthousiasme van een schoolbandje en meerdere mensenlevens aan podiumervaring zal ook vanavond weer haar onweerstaanbaar aanstekelijke kracht bewijzen.

De ladies zijn Marianne Nobel (die dit jaar haar 50-jarig jubileum als zangeres viert), Marleen Moret, Elisjeba Wesenhagen, Cindy Navis en Monique de Charpentier. De All Star Blues Band bestaat uit: Teus Zantman, gitaar; Ruud Kramer, gitaar; Arie Biesheuvel, drums; Hank den Held, bas; en Berry Jansen, toetsen.