Laura Mvula met het Metropole Orkest naar Paradiso

Laura Mvula
Laura Mvula is een van de snelst opkomende zangeressen uit het Verenigd Koninkrijk. De liedjes op haar album zwieren tussen jazz, gospel en soul en lenen zich perfect voor een orkestrale aanpak. Voor Laura Mvula was het dus een droom die uitkwam toen ze eerder dit jaar met het Metropole Orkest haar geprezen debuutalbum ‘Sing to the Moon’ opnieuw kon opnemen in de legendarische Abbey Road Studios. Dirigent van het Metropole Orkest Jules Buckley schreef de arrangementen en Laura Mvula liet er haar krachtige stem op los. Deze droomcombinatie is te horen op het album ‘Laura Mvula – With Metropole Orkest’ én natuurlijk in Paradiso.

Laura Mvula & Metropole Orkest
Vrijdag 28 november 2014
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 4 oktober