The Houdini’s met Frans van Deursen naar het Paard van Troje

The HoudinisValt er aan Woodstock, dat geldt als een van de belangrijkste en bekendste evenementen in de geschiedenis van de hippiecultuur en popmuziek, nog iets toe te voegen of af te stoffen? De Houdini’s denken van wel! Op 4 december spelen ze, samen met Frans van Deursen in het Paard van Troje in Den Haag. In meedogenloze bewerkingen van de muziek van Jimi Hendrix, Country Joe & The Fish, Jefferson Airplane, Santana én de mindere goden brengen de Houdini’s samen met acteur en zanger Frans van Deursen een tribute aan dit legendarische festival.

Energie & Synergie
Zonder de modder en geestverruimende parafernalia, maar mét de energieke aanpak waar de Houdini’s om bekend staan. Dus dat zit goed. Peace and Love zullen ze niet preken, maar omdat Frans van Deursen ook niet het ‘lauwe type’ is, is wel het fraaie woord ‘synergie’ van toepassing. “Woodstock is like, you know, it’s about synergy, man!” It’s all about the music! Lijnen worden ontrafeld, harmonieën toegevoegd of onverwacht weggelaten, maar de ‘harde kern’ blijft gehandhaafd. De Houdini’s are Jazzin’ up the Age of Aquarius. Woodstock zoals je Woodstock nog nooit hebt gehoord.