Nederlands/Colombiaanse Maite Hontele komt met nieuw werk

Maite HonteleNu het voetbalelftal van Colombia hoge ogen gooide tijdens het WK in Brazilie, is dit HET moment voor de nieuwe single van Maite Hontele: ‘Que Bonito’. Maite Hontelé werd geboren in Utrecht en groeide op in een huis vol muziek, met vooral veel Salsa en Son Cubano. Sinds een paar jaar woont Maite aan de andere kant van de wereld in Medellín, Colombia, waar ze al met veel succes twee albums heeft opgenomen.

Inmiddels is Maite uitgegroeid tot een ster in Colombia waar ze niet rustig meer over straat kan. Sinds januari 2014 heeft ze een eigen programma op de Colombiaanse televisie en is door de grootste publieke radio omroep uitgeroepen tot artiest van het jaar 2013.

Maite Hontelé was gisteren special guest bij het optreden van Oscar D’Leon op het North Sea Jazz Festival.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *